Velika kulinarska manifestacija

Sedam vrsnih kuhara bori se za titulu “Chtefa Zagorskog chefa”

Objavljeno: 19.10.2016. Jelena Jazbec

U utorak, 25. listopada, u “Termama Jezerčica” u Donjoj Stubici, s početkom u 12 sati, održat će se velika kulinarska manifestacija Krapinsko – zagorske županije “Chtef Zagorski chef”. Radi se o šestom po redu natjecanju sedam vrsnih kuhara u pripremi glavnog jela i deserta sa zadanim namirnicama. Ove godine, to je meso zagorske patke, zagorski mlinci i kesteni. Natjecat će se sljedeći kuhari: Ivan Knezić – Prigorec iz “Termi Jezerčica”, Marko Futivić iz “Bluesun Hotela Kaj”, Mirko Ljubić iz “Restorana Dvorac Mihanović”, Marko Živaljić iz “Majsecovog mlina”, Mislav Božić iz “Hotela Villa Magdalena”, Dražen Pripeljaš iz “PUNKT Beer Housa” te Vjekoslav Flegar i Matija Antol iz Srednje škole Zabok.

Posjetitelji će moći pratiti ocjenjivanje gotovih jela te ih kušati, a moći će uživati i u bogatom popratnom programu tijekom kojeg ih očekuju degustacije brojnih zagorskih delicija, poput bućinog ulja, meda, štrukli i babičinih kolača, kao i vrhunskih zagorskih vina i pjenušaca poznatih zagorskih vinara.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba