NATJECANJE U 2. LIGI

Malonogometaši Jesenja u prvoj natjecateljskoj utakmici deklasirali momčad Otočca 11:3

Objavljeno: 17.10.2016. Alen Brodar

U prvom kolu 2. Hrvatske malonogometne lige – sjever, MNK Jesenje je u svojoj prvoj natjecateljskoj utakmici deklasirao ekipu Otočca, pobjedivši s visokih 11:3. Domaći dečki, nošeni publikom, žestoko su krenuli u utakmicu i u prve dvije minute poveli su rezultatom 2:0. U nastavku su se gosti pribrali i poravnali rezultat na 2:2, no na samom kraju prvog poluvremena domaćini su postigli još dva pogotka, pa se na odmor otišlo rezultatom 4:2.

Drugo poluvrijeme nastavljeno je u istom ritmu, pa su nogometaši Jesenja nastavili s punjenjem protivničke mreže, da bi utakmica završila s više nego uvjerljivih, 11:3.

Kod domaćina, najbolji je bio kapetan Davor Presečki sa četiri pogotka, a u strijelce su se još upisali Filip Hanžić s tri pogotka te Denis Gamilec, Danijel Vincelj, Denis Švaljek i golman Hrvoje Ranogajec, sa po jednim pogotkom. Time je MNK Jesenje zasjeo na drugo mjesto prvenstvene ljestvice, odmah iza MNK Rugvice, koja je u prvom kolu svladala MNK Sisciu s uvjerljivih 10:0. Ekipa Jesenja u drugom kolu igra 22. listopada u gostima, protiv MNK Raba.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba