HUMANITARNI SPEKTAKL

Malonogometaši Jesenja igrali odlično i skupo “prodali kožu” Dinamovcima

Objavljeno: 10.10.2016. Alen Brodar

Malonogometaši Jesenja u svojoj su pripremnoj utakmici, koja je bila i humanitarnog karaktera, pred ispunjenom krapinskom sportskom dvoranom u nedjelju odigrali odličnu utakmicu protiv renomiranog protivnika, MNK-a Futsal Dinamo. Iako su Zagrepčani pobijedili, malonogometaši Jesenja pružali su odličan otpor i s vrlo dopadljivom igrom u dijelovima utakmice kada je igrala najjača postava ravnopravno parirala višerangiranom, puno poznatijem i bogatijem protivniku. Malonogometaši Jesenja bili su vrlo borbeni i dva puta su se vraćali iz rezultatskog zaostatka, no kvaliteta Futsal Dinama na kraju je ipak presudila.

Dinamovci su poveli već u prvoj minuti preko Mihovila Prgometa, no to nije preplašilo domaćine, Jesenje je izjednačilo u 13. pogotkom Filipa Hanžića te se s rezultatom 1:1 otišlo i na odmor. U 23. minuti Dinamu je novo vodstvo donio Matija Capar, no Jesenje uzvraća u 27. minuti preko Marka Strabića za novo poravnanje. Konačni rezultat postavio je Kristijan Grbeša u 29. minuti dvoboja.
Utakmica je igrana u odličnoj atmosferi, pred punim tribinama, a za zvučnu kulisu pobrinulo se i 30-ak Bad blue boysa, koji su glasno navijali čitavu utakmicu.
Osim pružene odlične igre, nogometaši i jedne i druge momčadi podržali su i humanitarnu akciju, pa je tako novac od prodaje ulaznica, a radi se o 5000 kuna, doniran Udruzi distrofičara Krapina i Udruzi iLab iz Zagreba.

Inače, novoosnovani MNK Jesenje, nakon prijateljskih pripremnih utakmica, sljedećeg vikenda počinje i svoje prvo ligaško natjecanje. Tako će utakmicu prvog kola 2. Hrvatske malonogometne lige sjever igrati protiv MNK-a Otočac, u nedjelju 16. listopada, s početkom u 19 sati, u sportskoj Srednje škole Krapina.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba