“Ljubav je na selu”:

Podržavamo sina da si pronađe ženu, usprkos tome što nijedna od ovih na televiziji sigurno ne bi htjela raditi u štali

Objavljeno: 07.10.2016. mladenmandic

 

Alojz Kanceljak, 31-godišnji soboslikar i ličilac iz Glogovca pokraj Tuhlja, zaselka koji je oko sedam kilometara udaljen od Tuheljskih Toplica, preko noći je u Zagorju postao prava medijska zvijezda, sudjelujući u epizodi RTL-ove emisije “Ljubav je na selu”. Razlog njegove nagle popularnosti je taj što je, sasvim neočekivano, u krevetu završio s tuđom kandidatkinjom Anjom, jer je jedan od kandidata Denis Penić, odustao od sudjelovanja u emisiji. Anja je javno priznala da je s 31-godišnjim Zagorcem iz Tuhlja imala i intiman odnos. Kako su na sve to reagirali Alojzovi roditelji Štefica (52) i njezin četiri godine stariji suprug Josip Kanceljak, provjerili smo na licu mjesta, u Alojzovoj obiteljskoj kući u Glogovcu.

“Ništ’ od toga”

– Ma, sigurno, vam niš’ ne bu od toga. Ovo kaj se dogodilo, ak’ se uopće u vezi seksa nekaj i dogodilo, bilo je više u zafrkanciji, nego za stvarno. Istina je da je Alojz, nakon što je proživio jednu nesretnu ljubav i nakon što se “sretno” rastao od svoje supruge s kojom je živio dvije godine u ovoj kući i šest mjeseci bio u braku, neko vrijeme bio strašno usamljen. Malo je “zagrizao” za Anju, ali od toga sigurno nebu bilo ništ’ ozbiljnog, što će se na kraju i vidjeti. Nije to žena za njega. Ali ostao si je dobar s ostalim kandidatkinjama s kojima se dopisuje, pa bi možda tu moglo biti nekaj više, ali i u to sumnjamo – rekli su nam Alojzovi roditelji.
Na upit kako oni gledaju na nastup njihova sina na televiziji, majka Štefica nam je rekla:
– Nakon razočaranja s prvom ženom, i ja i suprug, koji je teški “šećeraš” i ne može praktički ni hodati, a kamoli nešto raditi, a koji živimo u istom kućanstvu s Alojzom, podržavamo ga u nastojanju da si pronađe neku drugu, poštenu i dobru ženu, i to sve samo da on bude sretan. Nema veze ako je bila i oženjena i ako ima djece, i ako je starija od njega, ništa nam nije važno – otkrivaju.

“Srodna duša”

– Želimo samo da njega usreći. Iako imamo više od pet hektara poljoprivredne zemlje koju treba obraditi, tri krave i junicu, tri pajceka i 20-ak kokoši, i htjeli bi da imamo nekog mlađeg u kući da nam pomogne u poljoprivredi. Bili bi sretni i da si Alojz sada samo nađe neku “srodnu dušu” i neka si slobodno “žive svoj život”, i to bez ikakvih obaveza prema nama i prema našoj poljoprivredi. Neka si samo budu dobri, rade svoj posao, a ja ću brinuti o unucima – rekla nam je majka Štefica, dok je obavljala svakodnevne poslove u svojoj štali ispod obiteljske kuće. No, unatoč nadanjima da će joj sin Alojz možda ipak putem “Ljubavi na selu” pronaći svoju životnu partnericu, pomalo je skeptična.

– Sve te cure koje su nekoliko dana bile i tu kod nas u Glogovcu, su jako dobre, ali imam osjećaj da nijedna od njih ne bi u budućnosti htjela raditi na poljoprivredi, na zemlji i u štali i da je njima sve to samo prolazna avantura i zafrkancija, no ako sin bude sretan, bit ćemo i mi. Mislim da moj sin u sve to polaže malo prevelike nade i očito je da će svoju buduću partnericu morati ipak na kraju pronaći na nekom drugom mjestu, a ne na televiziji – rekla nam je Alojzova majka Štefica.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba