Hakl s Plenkovićem

Pogodite tko je pobijedio

Objavljeno: 03.09.2016. Alen Brodar

Plenković je dobar, Zdravko Marić rastura, Jandroković ima dobar šut, dok Šukeru nije pomoglo ni što je predsjednik HKS-a…

Robert Lež, košarkaška legenda KK Zabok, višestruko nagrađivani kao najbolji sportaš grada Zaboka, ali i Krapinsko – zagorske županije, dobio je neočekivanu priliku da zaigra hakl s predsjednikom HDZ-a Andrejem Plenkovićem.

Pozvao da se pridruži

– Bio sam na kavi u Zaboku, kada je došao Andrej Plenković s pratnjom, budući da su obilazili Zagorje i onda su me upoznali s njime. Kada je čuo čime se bavim, odmah me pozvao da mu se pridružim te večeri na basketu u zagrebačkom ŠRD Kozjak, što sam naravno, rado prihvatio – ispričao nam je Lež, koji je tako iz prve ruke mogao procijeniti tko se od HDZ-ovaca bolje snalazi na sportskom terenu.
– Pa Plenković dobro igra, ali najbolji je Zdravko Marić, on stvarno dobro igra, dok Gordan Jandroković ima jako dobar šut – kaže Lež, koji je bio u timu s Plenkovićem, a s njime su još igrali i Zdravko Marić i Ivan Jabuka, glasnogovornik HDZ-a.
U nekoliko tekmi do 11 poena pobijedili su u svakoj, na drugoj su strani bili Darinko Kosor (HSLS), Gordan Jandroković, Ivan Šuker, koji je i predsjednik Hrvatskog košarkaškog saveza, ali to mu ovaj put nije pomoglo…

Poziv navijačima

– Uglavnom su se izmjenjivali, ali mi smo pobijedili svaku. Ma nebitno, bilo je jako lijepo druženje i za vrijeme, ali i poslije hakla – rekao je Lež.
– Ono što je bitnije, preda mnom i KK Zabok su puno ozbiljnije utakmice, pa pozivam sve navijače da nas dođu podržati, u Bedekovčini i u gostima. Veselimo se svi zajedno i otvorenju nove dvorane u Zaboku, vjerujem da će to biti do kraja godine i onda ćemo konačno biti svoj na svome – zaključio je Lež.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba