Sveti Križ Začretje

Večeras “Šopingholičarka” i Arka, sutra koncerti grupe Kirjales, Starih šarmera i Vinskih brata

Objavljeno: 23.08.2016. mladenmandic

Nakon brojnih događanja u prva tri dana na Tjednu kulture, zabave i športa u Svetom Križu Začretju, danas je od 16 do 19 sati na rasporedu turnir limača, u 18 sati u vinoteci Kapljica je dodjela priznanja najuspješnijim svetokriškim vinarima, a u 19 sati u Galeriji Rudija Stipkovića je otvorenje izložbe slika Tomislava Šćurica uz nastup pjevača Nikole Tkalčevića.

U 19.30 sati je predstava Amaterskog kazališta Sveti Križ Začretje s predstavom Šopingholičarka te Ogranka Seljačke sloge Buševec s predstavom “Moderno doba”. Program se završava večernjom zabavom na igralištu NK Jedinstva uz nastup Tamburaškog sastava Arka.

Sutra je nakon sportskog uvoda, u 18.15 sati na Trgu kraljice Jelena na rasporedu kazališna predstava za djecu kazališta Šareni svijet “Gdje raste zdrava hrana, usred polja ili stana”. U 19 sati je Festival zagorskih mažoretkinja, a u 20.30 sati koncert Vokalne skupine Kirjales s gostima Željkom Grozajom, Ivom Ranogajec Inkret, Vokalnim sastavom Kajda i Tamburašima KUD-a Lovro Ježek iz Marije Bistrice.

Zabavni program u večernjim satima nastavit će se navečer na Trgu hrvatske kraljice Jelene uz Tamburaške sastave Stari šarmeri i Vinski brati te na igralištu NK Jedinstvo uz grupu “Prijatelji bend”.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba