POGLEDAJTE VIDEOSPOT

Autorska pjesma Tihomira Kožine u izvedbi popularnih Šarmera

Objavljeno: 04.08.2016. Jelena Jazbec

Svojim ljetnim hitom “Feštaj”, članovi poznate grupe Šarmeri ugrijat će atmosferu na brojnim feštama diljem Zagorja, a prije dva su dana premijerno objavili i novi spot za spomenuti singl.
Tekst pjesme napisao je Tihomir Kožina, s kojim su Šarmeri već surađivali. Upravo je Kožina autor njihove pjesme “Karakter”, koja se vrlo brzo popularizirala među domaćom publikom, kao i pjesma “Vrati se”, čiji je autor pjevač Šarmera Sandro Šaško.
Kako doznajemo od članova benda, spot za pjesmu “Feštaj” sniman je na privatnom imanju u Zagrebu, u Vili Pačetini te u bivšoj vojarni u Slatini.
– Tri dana snimanja na tri različite lokacije, protekla su u odličnom raspoloženju. Mogu reći da je bilo smijeha i zabave za jednu sezonu humoristične serije – otkriva Kristijan, član benda.
Scenarij spota Šarmeri su osmislili sami, u dogovoru sa svojim snimateljem Kristijanom Gradečkim iz Konjščine, s kojim su surađivali na sva tri dosadašnja spota.
Novi ljetni hit promovirat će na svojim nastupima tijekom kolovoza, jer za ove mlade glazbenike, kako sami kažu, nema odmora. 12. kolovoza slušajte ih u Tuhlju, gdje će nastupiti kao predgrupa Učiteljicama, a 21. kolovoza u Svetom Križu Začretju, gdje će nastupiti uz grupu Vigor.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba