Foto klub Krapina

Otvorene prijave za “Foto noć”, zajedničko druženje od sumraka do zore na Strahinjčici

Objavljeno: 15.07.2016. Jelena Jazbec

Foto klub Krapina i Savjet mladih grada Krapine pozivaju sve zainteresirane na “Foto noć”, zajedničko druženje od sumraka do zore na Strahinjčici, koje će se održati u subotu, 30. srpnja.
Mjesta sastanka su u 19 sati na parkiralištu pokraj Hušnjakovog i u 19.30 sati pokraj kamenoloma Gorjak, ovisno o tome s koje se strane dolazi. Predviđeno vrijeme dolaska do planinarskog doma je 20 sati.
Moguć je i odlazak do vidikovca “Dedek”, s kojeg bi se mogao gledati zalazak sunca, a druženje bi se potom nastavilo u planinarskom domu. U planu su radionice, od noćnih panorama, astro fotografije, noćnih portreta, crtanja svjetlom, do vatrenih iznenađenja, a može se očekivati svirka i pjesma, uz koju će se pripremati gulaš. Postoji i mogućnost cjelonoćnog boravka u planinarskom domu. Cijena noćenja je 30 kuna za planinare i 50 kuna za ostale. Kotizacija za “Foto noć” iznosi 50 kuna po osobi, a potrebno ju je uplatiti najkasnije do 20. srpnja. Svoj dolazak potrebno je potvrditi na e-mail adresu [email protected].

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba