Zagreb Fantasy Convention

Vilenjaci, patuljci, ratnici i magovi ovog vikenda čekaju upravo na vas!

Objavljeno: 07.06.2016. zagorjeinternational

Ove godine održava se jedna od većih fantasy konvencija u Hrvatskoj, pod nazivom Zagreb Fantasy Convention, i to ovog vikenda, 11. i 12. lipnja u Zagrebu.
– Ovdje se ne radi samo o konvenciji, nego o nezaboravnom događaju, čiji će Vas bogat sadržaj zabaviti i očarati, neovisno o Vašoj dobi. Od društvenih igara i igraonica za djecu preko natjecanja u videoigrama i cosplayu, do radionica i pravih vitezova te kuhinja sa autentičnom srednjovjekovnom hranom. Kroz dva dana, imat ćete mogućnosti više se upoznati sa svijetom J. R. R. Tolkiena, čija su djela ovogodišnja tematika konvencije – ističu organizatori.
Cijena jednodnevne ulaznice iznosi 30 kuna, dvodnevne 50 kuna, dok je ulaz za djecu do 12 godina besplatan.
– Također se kasnije održava afterparty, po cijeni od 10 kuna za one koji su zainterestirani, čija je cijena uključena u cijenu ulaznice. Sama konvencija je spoj preko 20 udruga iz raznih zemalja iz kojih nam ujedno dolazi i profesionalni žiri cosplay natjecanja, koji će dijeliti razne nagrade, među kojima je i novčana nagrada od 3 000 kuna za prvo mjesto – zaključuju organizatori.
Vilenjaci, patuljci, ratnici i magovi, čekaju upravo na Vas, da sa njima zakročite u oživjeli svijet fantazije u Klubu Buena Vista u Savskoj 120!

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba