Dan grada Donja Stubica

Sutra “Stubički oblizneki”, u nedjelju koncert Zabranjenog pušenja

Objavljeno: 20.05.2016. Jelena Jazbec

Svečanom sjednicom Gradskog vijeća i dodjelom javnih priznanja, danas u 18 sati u restoranu hotela “Terme Jezerčica”, započinje središnja proslava Dana grada Donja Stubica. U isto vrijeme, u šatoru je organiziran ugostiteljski i zabavni program za građane, uz nastup Ansambla “Lepi cajti”.

Bio, eko, etno sajam

Sutra od 9 sati u Parku Jure Stubičanca bit će otvoren “BEE Sajam” – bio, eko, etno. Na istom mjestu, od 11 do 14 sati održat će se poznata manifestacija “Stubički oblizneki”, koju će uveličati nastup KUD-a Stubica i Dječje folklorne skupine “Tičeki”. U 17 sati, u župnoj crkvi Presvetog Trojstva slavit će se sveta misa, a blagoslovit će se i novo navalno vatrogasno vozilo. U isto vrijeme započinje i ugostiteljsko – zabavni program u šatoru, uz nastup Tamburaškog sastava “Carice”. Nakon svete mise, ispred župne crkve održat će se koncert puhačkih orkestara, a u večernjim satima publiku u šatoru zabavit će zagorska rock grupa “La Gef”.

Besplatan grah

U nedjelju u 10 sati održat će se svečana skupština te proslava 125. obljetnice DVD-a Donja Stubica. Nakon svečanog misnog slavlja u župnoj crkvi u 11 sati, točno u podne organiziran je besplatan grah za građane u šatoru. DVD Donja Stubica održat će mimohod i javnu vježbu, a u 13 sati započet će okupljanje bikera kod šatora. U 21 sat uslijedit će poslastica za ljubitelje rock glazbe – nastup Zabranjenog pušenja.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba