U prepunoj kinodvorani

Hum na Sutli proslavio pobjedu svoje male pjevačke zvijezde Dine Miklaužića

Objavljeno: 15.05.2016. mladenmandic

U organizaciji općine Hum na Sutli i humske Turističke zajednice, u prepunoj kinodvorani u Humu na Sutli održan je koncert pod nazivom “Humske zvjezdice i zvijezde pjevaju za vas”.

Predstavljanje publici

Publici se predstavio Dino Miklaužić, ovogodišnji pobjednik hrvatskih “Zvjezdica”, te njegova sestra Karla, koja je također sudjelovala u tom showu RTL-a. Od humskih zvijezda, na koncertu je nastupio poznati glumac i pjevač Adalbert Turner – Juci, zatim Ženski vokalni ansambl Sotelia, jedan od najboljih hrvatskih malih vokalnih sastava, Siniša Miklaužić, promotor humskog govora kroz pjesmu i glazbu, te Zbor prvopričesnika Župe Taborsko, kao “rasadnik” budućih zvjezdica i zvijezda.

Novčana nagrada

Publici se s nekoliko prigodnih riječi obratio i Zvonko Jutriša, načelnik općine Hum na Sutli koji je za osvojeno prvo mjesto u glazbenom showu te za promociju humskog kraja, Dini Miklaužiću predao novčanu nagradu u iznosu od deset tisuća kuna. Nakon koncerta za gotovo 500 posjetitelja, upriličen je i zajednički domjenak ispred kinodvorane. Ovom manifestacijom i feštom nakon nje, općina Hum na Sutli proslavila je veliku pobjedu svog danas najpoznatijeg žitelja.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba