Glazba, sport i kultura

Nogometnom utakmicom seniora započeo bogati program proslave Dana općine Budinščina

Objavljeno: 28.04.2016. zagorjeinternational

Program obilježavanja Dana općine Budinščina počeo je danas, prijateljskom nogometnom utakmicom seniora NK Milengrad 2005 i NK Strmec iz Bedenice. Pod šatorom, održat će se zabava i druženje uz glazbeni sastav “FULL GAS” i Nikolinu Hižar.

Sutra od 8 do 12 sati Osnovna škola Vladimir Nazor organizira Dan otvorenih vrata. U 16 sati započinje malonogometni turnir veterana na kojem će sudjelovati NK Milengrad iz Budinščine, NK Mladost iz Belca, NK Sloga iz Konjščine i NK Metuzalemi iz Zagreba. U 18 sati svi zainteresirani moći će pogledati javnu video prezentaciju o utvrdi Milengrad u Grtovcu. Pod šatorom će nastupiti glazbeni sastav “Fiškali”.

U subotu će se održati ribičko natjecanje, Memorijalni nogometni turnir “Mladen Čukelj – Čarli” i turnir u stolnom tenisu za djecu. Ispred zgrade Općine, u 18.15 sati nastupit će Mažoretkinje Budinščine, a u 19 sati u Domu kulture započinje cjelovečernji program za građanstvo uz nastup članova Glazbene družine “Franjo Dugan” i gostiju.

U nedjelju u 11 sati bit će proslavljena svečana sveta misa u crkvi sv. Josipa Radnika. Održat će se i malonogometni turnir mjesnih odbora te mini turnir u streličarstvu. U 13 sati započinje Svečana sjednica Općinskog vijeća, a program će završiti poslijepodnevnom prezentacijom rada udruga s područja općine.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba