Dan grada Klanjca

Bogat desetodnevni kulturno – zabavni i sportski program počinje već ovog vikenda

Objavljeno: 28.04.2016. mladenmandic

 

Uz blagdan zaštitnika Klanjca Svetog Florijana koji se slavi 4. svibnja, desetodnevni program obilježavanja započet će već u petak u 19.30 sati u izložbenoj dvorani klanječke Gradske knjižnice otvorenjem izložbe slika Ljerke Narančik.

Turnir u ribolovu

U subotu ujutro s početkom u 7 sati na Pepinoj grabi u Drašama, u organizaciji ŠRD-a Sutla, održat će se tradicionalni turnir u ribolovu „Memorijal ing. Anđelka Peteka – Paje“. U 15 sati na Trgu Antuna Mihanovića održat će se tradicionalna manifestacija „Dobro je, klanječko je“ na kojem će se u pripremanju vinskog gulaša natjecati klanječke udruge uz prezentaciju svog rada i proizvoda, igre za najmlađe te kulturno – umjetnički program. U 19 sati na malonogometnom igralištu u Lučelnici održat će se malonogometni kvartovski turnir „Kup grada Klanjca“ uz zabavno – glazbeni program. Organizator turnira je ŠD Letovčan.
U nedjelju u kapeli Svetog Florijana u 11 sati održat će se sveta misa uz Dan grada i zaštitnika vatrogasaca uz sudjelovanje brojnih vatrogasnih društava i građana, nakon čega će za sve u 13 sati biti priređen i ručak u Lovačkom domu.

Prigodni program

U ponedjeljak u prijepodnevnim satima, u izložbenoj dvorani Gradske knjižnice Antuna Mihanovića, održat će se prigodni program za predstavnike bratskog grada Wilamowice iz Poljske, uz uručenje slika poljskih likovnih umjetnika gradonačelniku Klanjca Zlatku Brleku.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba