Svi na Tuškanac

Slasni zalogaji, glazbeno-zabavni program i natjecanje u jedenju palačinki, ovog vikenda na Prvom zagrebačkom festivalu palačinki

Objavljeno: 15.04.2016. Jelena Jazbec

Ovog vikenda održava se Prvi zagrebački festival palačinki na Tuškancu. Prodaja palačinki počinje u subotu u 10 sati, uz bogatu promociju specijaliteta palačinkarnica i restorana te promociju vina i pjenušaca uz DJ Giuliana Rajharda i voditeljicu događaja, glumicu i pjevačicu Sementu Rajhard.

Do 19 sati posjetitelji će moći uživati u Zabavnom parku “Adria” ili na nekoj od radionica – kreativnoj radionici izrade ukrasa od čepova i papira, likovnoj radionici ili znanstvenoj radionici. Od 13 do 15 sati održavat će se humanitarna akcija “Tisuću palačinki za djecu”, za hipoterapiju i terapijsko plivanje za djecu s poteškoćama u razvoju i osobe s invaliditetom. Prikupljen novac donirat će se Centru “Ritam s konjem” iz Stubičkih Toplica, kako bi što više djece moglo besplatno koristiti djelotvorne terapije.

U nedjelju u 11 sati u Kinu Tuškanac bit će prikazan crtani film “Mali princ”, a u predvorju kina održat će se kulinarsko-likovne radionice. Od 10 do 19 sati posjetitelji će, kao i prethodnog dana, moći uživati u palačinkama i kavi na sunčanoj terasi, u zabavnom parku ili na nekoj od radionica, a u 13 sati održat će se i natjecanje u jedenju palačinki.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba